15.06.15

Дошкільний навчальний заклад ясла-садок №55 «Котигорошко».

Адреса: м. Рівне, вул. Р.Шухевича, 28,
Контактні дані: тел. (0362) 26-77-29, (0362) 26-59-44.
Електронна адреса: kotugorohko55@gmail.com
Завідувач - Ходакова Наталя Володимирівна.
У дошкільному закладі функціонує 14 груп: 4 групи для дітей раннього віку, 10 –дошкільного. 5 груп в садку процює з 700 до 1900, 9 груп – з 730 до 1800 год.

Навчально-виховна робота здійснюється за освітніми лініями нової редакції Базового компонента, використовуючи інноваційні освітні технології, авторські програми (авторська програма фізичного виховання М.Єфименка, інтегроване навчання, навчання читанню з 3-х років за системою Б.Динги, навчання читанню за технологією М.Зайцева, ігри з піском, елементи педагогіки ТРВЗ, навчання плаванню) та інтерактивні форми роботи з дітьми. Педагогічний колектив працює над розвитком творчості, креативності кожної дитини.
Малюки займаються фізкультурою в спортивному залі; з 3-х років дошкільнята навчаються плавати; в музичному залі діти долучаються до світу мистецтва в ході занять, дозвіль та святкових ранків; проводиться психологічна корекція; надається логопедична допомога. В кожній групі створені ігрові розвивальні центри. У світлиці та патріотичних осередках кожної групи ведеться робота з українознавства. В ДНЗ працюють гуртки: «Грація» (горизонтальний пластичний балет), «Дельфінятко» (плавання), «Різноколірне чарівництво»  (зображувальна діяльність), «Співаночка» (музична діяльність).
У закладі працюють 27 вихователів, практичний психолог, 2 музичних керівники, 2 інструктори з фізичної культури.
Проектна потужність - 243 дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар