15.06.15

Дошкільний навчальний заклад ясла – садок №11 інтелектуального напрямку

Адреса: 33001, м.Рівне, вул. Дорошенка, 41.
Контактні дані: т. 5-70-91, 400-305
Електронна адреса: DNZ – 11@bigmir.net
Веб – сайтerudyt.rv.ua/index.php
Завідувач - Єфімчук Марія Олександрівна
Режим роботи закладу: 5 груп працюють за  10.30 - годинним режимом,
6 груп за 12 – годинним режимом.
Кількість груп: 11, з них 2 групи раннього віку, 3 групи молодшого віку, 3 групи середнього віку, 3 групи старшого дошкільного віку.


Основні напрямки освітньої діяльності: забезпечення всебічного розвитку пізнавально-активної,  інтелектуально - розвиненої ,  соціально - адаптованої, фізично здорової особистості, цілісного підходу до розвитку дитини, її інтелектуальних здібностей шляхом впровадження інноваційних освітніх технологій, використання здоров'язбережувальних заходів та здоров'яформувального середовища.
Створені умови в закладі забезпечують збереження та зміцнення фізичного, психічного, духовного і соціального здоров'я дошкільника. Облаштовані спортивна та музична зали, кабінети психолога, англійської мови, художньої студії. В групах створені сучасні розвивальні центри, ігрові осередки. Для кожної вікової групи розроблена система інтелектуальних ігор, функціонує дитячий клуб «Ерудит», для музично обдарованих дітей діє гурток «Юний піаніст».
Для психоемоційного розвантаження та комфорту дітей у закладі впроваджено Юнгіанську піскову терапію, широко використовується казкова терапія, ігри з піском.
Понад обсяги програми надаються додаткові освітні послуги у формі гурткової роботи за бажанням батьків та інтересами дітей (гурток англійської мови, хореографії, художньо - естетичної діяльності, підготовки руки дитини до письма, групові та індивідуальні заняття з вчителем – логопедом).
Педагогічний склад. В закладі працює 30 педагогів, з них: завідувач, вихователь – методист, 23 вихователі, 3 музичних керівники , 1 практичний психолог, 1 інструктор з фізкультури.
Проектна потужність 280 дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар