15.06.15

Дошкільний навчальний заклад ясла-садок комбінованого типу №46

Адреса: 33028 м. Рівне, вул.  Ст.  Бандери 20-а
Контактні дані: т.23-51-34; 23-51-47;
Електронна адреса: dnz-46rivne@ukr.net
Завідувач - Матвійчук Ніна Петрівна
Режим роботи закладу: 7 груп – 10,5 годин; 4 групи – 12 годин

Всього груп – 11. З них:  8 груп – загального розвитку ( 2 групи для дітей раннього віку, 2 групи для дітей 4-го року життя, 2 групи для дітей 5-го року життя, 2 групи для дітей 6-го року життя); 3 групи -  санаторні для дітей із захворюваннями органів травлення та нирок( 1 група для дітей 4-го року життя, 1 група для дітей 5-го року життя, 1 група для дітей 6-го року життя).
Основні напрямки освітньої діяльності: формування життєво компетентної особистості, здатної до самореалізації у змінному соціумі; збереження та зміцнення здоров’я дітей шляхом впровадження здоров’яформувальних та здоров’язбережувальних технологій; формування мовленнєвої компетентності дітей дошкільного віку шляхом використання інноваційних технологій; розвиток сенсорно-пізнавальної активності дітей раннього віку; використання проектних технологій в роботі з педагогами та дітьми.
В закладі облаштовано: спортивну та музичну зали; кабінет практичного психолога; медичний кабінет; методичний кабінет; фітовітальню для приймання вітамінних та фіточаїв; спортивний та ігрові майданчики. У всіх вікових  групах дошкільного закладу створено ігрове  предметно - розвивальне середовище з сучасними меблями, осередками фізичного розвитку та обладнанням для загартування.
У дошкільному закладі працюють гуртки: спортивних ігор «Здоровятко», музично - драматичний «Казковий дивосвіт», вокальний «Співаночка». Організовано надання додаткових освітніх послуг з англійської мови та хореографії понад обсяги чинних програм.
Всього педагогічних працівників – 25, з них: вихователь-методист  – 1;практичний психолог – 1; музичні керівники – 2; фізінструктор – 1; вихователі – 20.
Проектна потужність закладу - 210 дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар