15.06.15

Дошкільний навчальний заклад №32 Рівненської міської ради

Адреса: 33022 м.Рівне, вул. Гагаріна, 61
Контактні дані: 24-10-44 (завідуюча), 24-21-02 (загальний)
Електронна адреса: dnz32rivne@gmail.com
Сайт: dnz32.rv.ua
Завідувач – Євтушок Людмила Василівна
Режим роботи закладу: 10,5 годин – 6 груп, 12 годин – 5 груп.
Кількість груп: 11, з них 2 групи раннього віку, 5 груп молодшого дошкільного віку (4-й та 5-й рік життя), 4 групи старшого дошкільного віку (6-й рік життя).

Основні напрямки освітньої діяльності: збереження та зміцнення здоров’я дітей шляхом впровадження здоров’язберігаючих технологій; використання інноваційних технологій, які сприяють фізичному, інтелектуальному, соціально-моральному розвитку дітей; розвиток пізнавально-творчої активності дітей раннього віку; формування соціальної компетентності дитини, здатної до самореалізації в змінному соціумі; співпраця з батьками у формуванні безпеки життєдіяльності дітей.
У ДНЗ облаштовані музичний і спортивний зали, кабінет практичного психолога. Ігрове розвивальне середовище на групах забезпечує умови для саморозвитку та самореалізації кожної дитини, відповідає віковим та індивідуальним особливостям дітей. До послуг батьків діє консультативний центр. Працюють гуртки: хореографічний «Барвінок», оркестр дитячих музичних інструментів «Веселі дзвіночки», художньо-продуктивної діяльності «Фантазуємо разом». Вихованці закладу є призерами і лауреатами конкурсів художньо-естетичного напрямку.
Педагогічний склад: 27 педагогів: з них 21 вихователь, 2 музичних керівники, інструктор з фізкультури, практичний психолог.
Проектна потужність - 220 дітей.

3 коментарі:

  1. Скільки благодійний внесок? хто знає підкажіть?

    ВідповістиВидалити
  2. Что за тупой вопрос? На то он и "благотворительный" что добровольный. Мы ничего не платили и не собираемся, а лошьё пусть платит сколько скажут.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Может вопрос и тупой для некоторых, но платить все-равно придется

      Видалити