15.06.15

Комунальний заклад"Дошкільний навчальний заклад ясла-садок №4" художньо-естетичного напрямку Рівненської міської ради "СОНЯШНИК"

Адреса: 33003, м. Рівне,вулиця Кутузова 23А
Контактні дані: тел. 62-30-03
Електронна адреса: dnz4sunflower@ukr.net
Сайт:
Завідувач - Карашевич Наталія Леонтіївна.
Режим роботи закладу: з 7.30 до 18.00, чергові групи з 7.00 до 19.00
Всього груп - 5. З них: 1 для дітей раннього віку (3-го років життя), 3 - молодшого дошкільного віку (4-го, 5-го років життя), 1 - старшого дошкільного віку (6-го року життя).


Основним напрямком освітньої діяльності є: художньо-естетичний розвиток дошкільників, формування всебічно розвиненої особистості дитини, розвиток її творчих здібностей;формування громадянських якостей особистості дошкільника шляхом інтеграції національного, духовного та родинного виховання; забезпечення та зміцнення здоров`я дітей шляхом впровадження здоров`язбережувальних та здоров`яформувальних технологій; впровадження інноваційних технологій розвитку, навчання та виховання дітей дошкільного віку.
Для саморозвитку та самореалізації кожної дитини в усіх вікових групах планується створення предметно-розвивального середовища,  яке забезпечить належні умови для розвитку кожної дитини. Облаштовуються  музична та фізкультурна зали, психологічний кабінет. З метою розвитку індивідуальних здібностей дітей будуть надаватись додаткові освітні послуги понад обсяг Базового компонента дошкільної освіти через організацію гуртків: з англійської /німецької мов, з образотворчого мистецтва, з хореографії, з корекційно-розвивальної роботи для дітей з вадами мови.
З дітьми працюватимуть  компетентні авторитетні педагоги,які  розуміють  душу дитини і наповнюють  взаємини та взаємодію з нею розумною любов'ю.
Педагогічний склад: 10 вихователів, 1 музичний керівник, вихователь-методист, інструктор з фізкультури, практичний психолог.
Проектна потужність - 95 дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар