15.06.15

Дошкільний навчальний заклад ясла-садок №8 Рівненської міської ради

Адреса: 33028    м. Рівне, вул. Остафова , 5
Контактні дані: (0362) 63-31-48
Електронна адреса: dnz8rivne@ukr.net
Сайт: dnz8.rosvita.rv.ua
Завідувач Ляшук Олена Богданівна
Режим роботи закладу: з 7.30 до 18.00, чергові групи з 7.00 до 19.00
Всього груп – 4.   З них: 1 група для дітей раннього віку; 1 група для дітей 4-го року життя; 1 група для дітей 5-го року життя; 1 група для дітей 6-го року життя.


Основним напрямком освітньої діяльності є  художньо-естетичний розвиток дошкільників.  Пріоритетні завдання  роботи закладу: формування всебічно розвиненої, життєво компетентної особистості; збереження  та зміцнення здоров’я дітей шляхом впровадження здоров’яформувальних та здоров’язбережувальних технологій;  виховання у дітей любові до України, шанобливого ставлення до родини, поваги до народних традицій і звичаїв; впровадження  інноваційних технологій розвитку, навчання та виховання дошкільників; розвиток   творчих здібностей кожної дитини як на заняттях так і під час гурткової роботи; використання  проектних технологій в роботі з педагогами та дітьми, розвиток сенсорно-пізнавальної активності дітей раннього віку.
В закладі облаштовано медичний кабінет, харчоблок з сучасним технологічним  обладнанням для приготування страв.  Для саморозвитку та самореалізації кожної дитини в кожній віковій групі планується створення ігрового предметно-розвивального середовища, облаштування фізкультурного та музичного центру. Всі групи облаштовано сучасними меблями за віком дітей. Для прогулянок дітей на території закладу обладнані  ігрові майданчики з тіньовими навісами.
Проектна потужність - 75 дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар