15.06.15

Дошкільний навчальний заклад ясла-садок компенсуючого типу (санаторний для дітей з ранніми проявами туберкульозної інфекції) №16

Дошкільний навчальний заклад ясла-садок компенсуючого типу (санаторний для дітей з ранніми проявами туберкульозної інфекції) №16 – комунальний заклад освіти для дітей раннього та дошкільного віку; підпорядкований управлінню освіти Рівненського міськвиконкому.
Адреса: 33028,  м. Рівне, вул. Гоголя, 12;
Контактні дані: тел. 22-14-21, 22-11-91.
Електронна адреса: dnz16rivne@gmail.com
Завідувач - Андрощук Інна Петрівна.
Тривалість робочого часу закладу 12 годин, режим роботи цілодобовий.


В закладі функціонує 8 вікових груп, всі групи санаторного типу.
З них: - групи раннього віку – 2 групи;
- молодшого дошкільного віку – 4 групи;
- старшого дошкільного віку – 2 групи.
У 2012 – 2013 н. р. колектив дошкільного закладу продовжив роботу над проблемною темою «Спільна робота ДНЗ та сім’ї у зміцненні здоров’я дітей з ранніми проявами туберкульозної інфекції шляхом використання сучасних інноваційних здоров’яформувальних та здоров’язбережувальних технологій».
Предметно-ігрове, розвивальне середовище закладу спрямовані на реалізацію завдань Базового компоненту дошкільної освіти на основі принципу особистісно-орієнтованого підходу до виховання дошкільників.
Заклад в достатній кількості забезпечений твердим та м’яким інвентарем. Функціонують фізкабінет, музично-фізкультурна  зала, медкабінет, кабінет практичного психолога.
Навчально-матеріальна база груп відповідає сучасним вимогам: наочність, навчальні посібники, папки-пересувки, ігровий матеріал, диференційовано за рівнем розвитку дітей та віковим принципом, естетично оформлена. До початку навчального року здійснено ремонт основних і допоміжних приміщень, впорядкована територія дошкільного закладу.
В закладі працює: 17 педагогічних працівників, вихователь-методист, практичний психолог, інструктор з фізичної культури, 2 музичних керівника.
Проектна потужність - 150 дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар