15.06.15

Дошкільний навчальний заклад (ясла- садок) №27 компенсуючого типу (для ослаблених та частохворіючих дітей)

Адреса: м.Рівне, вул.Кн. Ольги 14, В
Контактні дані: 23-00-42; 23- 63-34.
Електронна адреса: zolotuyklychuk@gmail.com
Завідувач - Мандзюк Світлана Анатоліївна.
Режим роботи закладу: з 7.00 до 19.00
Кількість груп: 8, з них: 1група переддошкільного віку та 7 груп дошкільного віку.


Основним напрямком освітньої діяльності є формування і вдосконалення усіх складових комплексного поняття «здоровя», а саме: психічне, фізичне, духовне та соціальне здоровя. Тому головним завданням нашого закладу є зміцнення та збереження здоровя дітей, формування свідомого розуміння здорового способу життя, валеологічного світогляду шляхом використання здоровязбережувальних та здоровяформувальних технологій. Для досягнення цієї мети розроблено комплексний підхід до проблеми оздоровлення – поєднуємо навчально-розвивальну діяльність та оздоровчі заходи в процесі життєдіяльності дітей.  В закладі розроблено структуру фізкультурно-оздоровчої роботи за такими напрямками:
- традиційні та нетрадиційні форми фізкультурно- оздоровчої роботи;
- лікувально-профілактичні заходи.
У нас працює фізіотерапевтичний кабінет де діти мають можливість отримувати лікувально- профілактичні процедури за допомогою спеціального медичного обладнання: інгаляції, сиглентно-кисневі пінки, сеанси аромо, кольоро та музикотерапії, фіто чаї, дріжджові напої, вітаміни та вітамінні чаї, вживання води із медом та соком лимона,полоскання ротової порожнини, масаж.Також працює тубус- кварц, лампа «Біоптрон», сольова лампа.
В закладі створена сенсорна кімната з сухим басейном, посібниками- стимуляторами, що впливають на всі органи чуттів дитини.
Педагогічним колективом впроваджуються такі інноваційні оздоровчі технології:
-етюди для душі,  елементи Хатха- йоги, Су-джок терапію, мудри оздоровчої системи індійських йогів, валеокорекцію, «Ази здорового способу життя» на основі індійської методики Аюверди, різні види масажу, гімнастики, ігри з піском «Сендплей», піскова терапія, казко терапія, кольоротерапія, ігротерапія, кріотерапія.
В дошкільному закладі створене безпечне, багатофункціональне розвивальне середовище, яке відповідає усім нормам і вимогам.
Педагогічний склад: 21 педагог, з них: вихователь- методист; практичний психолог; інструктор з фізвиховання ; 2 музичних керівники; 16  вихователів.
Проектна потужність - 195 дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар