15.06.15

Дошкільний навчальний заклад ясла-садок комбінованого типу №31. Рівненської міської ради

Адреса: 33028 м. Рівне, вул. Шкільна, 10,
Контактні дані: тел.: 22-22-07, 22-11-92.
Електронна адреса: dnz31veselka@gmail.com.
Завідувач - Кульчинська Валентина Леонідівна.
Режим роботи закладу: 10,5 годин – 6 груп, 12 годин – 5 груп.
Кількість груп: 11, з них: 2 групи для дітей раннього віку, 9 груп дошкільного віку, з них 3 логопедичні групи.

Основні напрямки освітньої діяльності: формування громадянської компетентності дошкільників через використання методів народної педагогіки, краєзнавчого матеріалу; розвиток мовних здібностей у дітей шляхом синтезу національних та інноваційних технологій, взаємодії різних видів мистецтв; створення умов для сенсорно-пізнавальної активності дітей раннього віку; збереження та зміцнення фізичного, психічного та духовного здоров’я дітей шляхом впровадження здоров’язберігаючих технологій.
У ДНЗ створені умови для психологічного комфорту та емоційного добробуту дітей: естетично облаштовано спортивний та музичний зали; кабінет практичного психолога, медичний кабінет, методичний та логопедичний кабінети, спортивний та ігровий майданчики. У всіх вікових групах дошкільного закладу створені ігрові пізнавально-розвивальні осередки з сучасними меблями та обладнанням.
Розвитку здібностей дітей у ДНЗ сприяють гуртки: «Англійська із задоволенням», мистецької діяльності «Малий театр», художньо-мовний «Мовна скарбничка», спортивний «Пластик-шоу».
Педагогічний склад: 30педагогів, з них: вихователь-методист – 1, вихователів – 22, практичний психолог – 1, інструктор з фізкультури – 1, вчителі-логопеди – 2, музичні керівники – 3.
Проектна потужність - 189 дітей

Немає коментарів:

Дописати коментар