15.06.15

Дошкільний навчальний заклад ясла-садок загального розвитку №33

Адреса : 33024 м. Рівне, вул. Корольова 4-а ;
Контактні дані тел. 64-10-89 ; 5-42-93,
Електронна адреса: dnzzolotarubka@gmail.com
Завідувач – Пархомчук Галина Петрівна
Режим роботи закладу: 5 груп -12 годин; 6груп-10,5 годин
Кількість груп: 11 , з них: 11 груп загального розвитку
2 групи для дітей раннього віку, 3 групи для дітей 4-го року життя, 3 групи для дітей 5-го року життя, 3 групи для дітей 6-го року життя.

Основні напрямки освітньої діяльності: формування духовно - моральних якостей дошкільників; збереження та зміцнення здоров’я дітей з урахуванням їх індивідуальних особливостей та впровадження здоров’язбережувальних технологій; формування комунікативно-мовленнєвого розвитку дітей, оволодіння граматичними та віковими нормами мови; розвиток сенсорно-пізнавальної активності дітей раннього віку; використання інноваційних технологій в роботі з педагогами та дітьми.
В закладі облаштовано: спортивну та музичні зали; кабінет практичного психолога, медичний кабінет;  методичний кабінет;спортивний та ігрові майданчики. У всіх вікових групах дошкільного закладу створено ігрове предметно-розвивальне середовище з сучасними меблями, осередками  фізичного розвитку та обладнанням для загартування.
У дошкільному закладі працюють гуртки: спортивний, музичний «Грайлик», « Веселі музиченьки», вокальний «Калинове намисто».
Організовано надання додаткових  освітніх платних послуг з навчання англійської мови та хореографії  понад обсяги чинних програм.
Педагогічний склад: 27, з них: вихователь-методист – 1; практичний
психолог -1; музичні керівники -3; інструктор з фізкультури - 1, вихователі – 21.
Проектна потужність - 240 дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар