15.06.15

Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №7

Адреса: м.Рівне, вул..Боярка,14
Контактні дані: тел.5-32-01, 5-42-31.
Електронна адреса: polisynochka@gmail.com
Сайт: dnz7.rosvita.rv.ua
Завідувач – Кірічок Ірина Федорівна
Режим роботи 7-30 – 18-00, чергові групи – 7-00 – 19-00.


Функціонує 12 вікових груп, з них: 3 групи для дітей раннього віку, 6 груп для дітей молодшого дошкільного віку, 3 групи для дітей старшого дошкільного віку.
Освітній процес в закладі  спрямований на формування у дітей навичок практичного життя, збагачення індивідуального досвіду, формування цілісного сприйняття світу, входження в дитяче співтовариство через впровадження педагогіки співробітництва, партнерської допомоги, психолого-педагогічне  проектування діяльності вихователя і дітей, інтеграції освітнього процесу, оновлення розвивального предметно-ігрового середовища.
В закладі облаштовані музична, фізкультурна зали, фізіо-терапевтичний кабінет, кімната дитячої творчості, ігрові та спортивний майданчики.
В ДНЗ працюють гуртки і студії за інтересами: спортивна секція «Школа м’яча”, театральна студія «Веселка», художня студія «Чарівний пензлик», клуб любителів оригамі.
Надаються додаткові освітні послуги понад межі Базового компоненту дошкільної освіти у вигляді гурткової роботи : навчання читання з 3-х років, хореографія, вивчення англійської мови, логічні ігри для дітей старшого віку.
Для батьків працює «Школа молодих батьків», консультативний центр для батьків і дітей, які виховуються в умовах сім’ї.
Педагогічний склад: 24 вихователі, 3 музкерівники, інструктор з фізкультури, практичний психолог, вихователь-методист.
Проектна потужність – 235 дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар