15.06.15

Дошкільний навчальний заклад ясла – садок №47 «Ладоньки»

Адреса: 33003, м. Рівне , вул. Марфи Струтинської  15
Контактні дані: т. 24-32-50 , 24-56-25
Електронна адреса: ladyshku@ukr.net
Завідувач -  Прокопчук Надія Іванівна
Режим роботи закладу: 6 груп – 10,5 годин; 7груп – 12годин

Кількість груп: 13, з них раннього віку (2-3 роки)  – 3 групи, молодшого дошкільного віку (4-5 років)  – 6 груп, старшого дошкільного віку (6 років) – 4 групи.
Основними напрямками  освітньої діяльності є формування маленького громадянина на засадах народознавче – краєзнавчого принципу; використання етнопедагогіки, педагогічної системи С.Русової, впровадження сучасних новітніх технологій; забезпечення  розвитку дітей, задоволення потреб та інтересів кожної дитини, запитів сім'ї і суспільства, шляхом створення ефективного освітнього середовища (на основі компетентнісного підходу, принципів гуманізації та демократизації педагогічного процесу) для формування оптимального рівня компетентності дошкільнят.
Ми будуємо свою роботу за формулою: діти + сім'я + педагоги = Співтовариство. Основою нашої взаємодії є вміння вислухати, відчути проблеми, спонукати до творення, корекції виниклих проблем. Взаємодія будується на принципах взаєморозуміння, взаємної поваги та довіри, підтримки та партнерства, взаємовідповідальності.
В кожній віковій групі створено сучасне, динамічне розвивальне середовище дитячого простору. В закладі обладнано музичну та спортивну залу, кімната психологічної релаксації, міні – музеї,  методичний, психологічний кабінети,   медичний блок.
Територія дошкільного закладу включає в себе зони активного відпочинку на внутрішньому дворику, обладнаному спортивному майданчику, та ігрових майданчиках.
З метою розвитку індивідуальних здібностей дітей, за бажанням батьків, надаються додаткові освітні послуги понад обсяг Базового компонента дошкільної освіти через організацію гуртків з хореографії, англійської мови, зображувальної  діяльності з елементами «сенд-арту», раннє навчання читання за методикою М.Зайцева, та «Здоров’ячок» групи раннього віку.
Педагогічний склад: 29педагогів, з них : вихователь – методист – 1, практичний психолог – 1, музичні керівники – 3 ,інструктор з фізкультури  – 1, вихователів – 23.
Проектна потужність - 235  дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар