15.06.15

Дошкільний навчальний заклад ясла-садок комбінованого типу № 57 фізкультурно-оздоровчого напрямку “Лілея” Рівненської міської ради

Адреса: м. Рівне, вул. Волинської дивізії,13
Контактні дані: тел. 64-79-38;    62-23-96
Електронна адреса: lileydnz@gmail.com
Завідувач - Дмитришин Лілія Йосипівна
Режим роботи закладу: чергові групи працюють з 7.00-19.00, а не чергові - з 7.30 – 18.00.

Кількість груп: 14, з них - 3 групи для дітей раннього віку, 11 груп для дітей дошкільного віку.
Основні напрямки освітньої діяльності виконання вимог Базового компонента дошкільної освіти, створення оптимальних умов для збереження та зміцнення здоров’я дітей через використання здоров’язбережувальних  та здоров’я-формувальних технологій, формування особистості дитини, розвиток її творчих здібностей, набуття нею соціального досвіду та готовності продовжувати освіту.
В закладі створені належні умови для виховання та розвитку дітей: спортивна зала обладнана стаціонарним спортивним обладнанням та різноманітним нестандартним обладнанням, діє плавальний басейн, відповідно вимог обладнані музична зала, методичний кабінет, кабінети практичного психолога та медичної сестри.  У всіх групах створене сучасне динамічне предметно-ігрове розвивальне середовище. В закладі працює творчий та досвідчений педагогічний колектив: завідувач, вихователь-методист, практичний психолог, вихователі, музичні керівники та інструктори з фізкультури. Впроваджують інноваційні технології: навчання грамоти та математики за методикою М.Зайцева, художньо-мовленнєвий розвиток за Н. Гавриш, фізичний розвиток дітей за методикою М. Єфименка, розвиток творчої уяви за технологією ТРВЗ, розвиток логічного мислення вихованців та творчих здібностей з малювання за методикою Л. Шульги.  Працюють гуртки з вивчення англійської мови, хореографії, фізичного та художньо-естетичного розвитку.
Проектна потужність закладу – 254 дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар