15.06.15

Дошкільний навчальний заклад ясла-садок №42 “Калинонька”

Адреса: 33024,м.Рівне, вулиця Макарова, 32
Контактні  дані: 64-10-69, 64-12-74
Електронна  адресаdnz42kalynonka@gmail.com
Сайт: kalunka.rv.ua/
Завідувач - Величко Наталія Миколаївна
Режим  роботи  закладу:  з7.30 до 18.00. Чергові  групи з 7.00 до 19.00.

Кількість  груп: 12, з них 2 групи для дітей   раннього  віку, 7 груп для  діте  молодшого  дошкільного  віку, 3 групи для дітей старшого дошкільного віку.
Основні  напрямки  освітньої  діяльності: збереження  та  зміцнення   здоров’я дітей шляхом  впровадження  здоров’язбережувальних  та здоров’яформувальних технологій;  здійснення  особистісно-орієнтованого підходу в процесі виховання, навчання  та  розвитку  дошкільників на засадах інтеграції;  формування  життєвої компетентності, цілісного  сприйняття навколишнього  світу у всіх його взаємозв’язках та взаємовідносинах;  формування засад громадянської свідомості у дітей дошкільного віку шляхом інтеграції  національного, правового, морального  виховання  та  соціального  розвиток особистості; відродження духовного потенціалу сучасної родини на християнських засадах.
В закладі облаштовані музична, спортивна зали, кімната психологічної релаксації, ігрові та спортивний майданчики.  Для саморозвитку, самовдосконалення та самореалізації можливостей кожної дитини у группах облаштовані розвивальні предметно-ігрові осередки.  Великі можливості для патріотичного виховання, прищеплення любові до рідного краю дало створення в ДНЗ міні-музеїв(або етнокуточків): куточок державної символіки, куточок рослинної символіки, історичний куточок, побут українського села, куточок ознайомлення з національним одягом, вишивкою різних регіонів України, Рівне на межі тисячоліття.
В ДНЗ працюють гуртки і студії за інтересами: вокальний ансамбль “Веселі співаночки”, зображувальна студія “Олівець-малювець”, горизонтальний пластичний балет, “Школа чеснот юного українця”, гурток “Фантазія і творчість”(ТРВЗ). З метою забезпечення природних здібностей і задатків дітей в дошкільному закладі введені додаткові освітні послуги з англійської мови і хореографії.
Педагогічний склад: 30 педагогів, з них вихователь-методист, практичний психолог, інструктор з фізичної культури, 3 музкерівника, логопед, 23 вихователі.
Проектна потужність - 270  дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар