15.06.15

Дошкільний навчальний заклад - ясла-садок компенсуючого типу (санаторний для ослаблених та часто хворіючих дітей) №43

Адреса: 33016 м.Рівне, вул. Фабрична 3
Контактні дані: т. 24-43-16, 24-32-34
Електронна черга: dnz43rivne@gmail.com
Сайт: rosinka43.at.ua/
Завідувач - Мамчук Євгенія Василівна.
Режим роботи закладу: 12 годин, 7.00-19.00

Кількість груп: 10, з них: 2 ранній вік, молодший дошкільний вік 4-й р.ж. – 3 групи, молодший дошкільний вік 5-й р.ж. – 3 групи, старший дошкільний вік – 2 групи.
Основний напрямок освітньої діяльності: використання нетрадиційних фізкультурно-оздоровчих технологій в організації роботи з формування основ здорового способу життя, формування всебічно гармонійно розвиненої особистості, здатної до самореалізації та саморозвитку, надання кваліфікованої допомоги з оздоровлення частохворіючих та ослаблених дітей, впровадження  здоров’язбергаючих та здоров’яформуючих технологій.
У закладі функціонують: кабінет психологічної релаксації, предметно-розвивальні центри, фізіотерапевтичний комплекс— медичні кабінети: інгаляторій, зал ЛФК, фізіотерапевтичний та масажний кабінети; водолікувальний комплекс — ванни, душі, сауна, "Стежина здоров'я", фітовітальня і кімната релаксації, спортивна та музична зали.
В закладі працюють гуртки з наданням додаткових освітніх послуг: англійська мова та горизонтально-пластичний балет.
Педагогічний склад: 25 педагогів. З них: вихователь-методист, 20 вихователів, практичний психолог, інструктор з фізкультури, 2 музичних керівники.
Проектна потужність - 280 дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар